Apply for Daughter

Program_Overview

Bij Bridle Up Hope geloven we dat iedere jonge vrouw een geweldig persoon is en een enorm potentieel heeft dat je zélf ontdekt door paardrijlessen. Als je dit combineert met de 7 habits, ontdek jij hoeveel kracht, talent en mooi je bent!

 

Om jezelf aan te melden vul je het aanmeldformulier in op deze site. Het is belangrijk dat je het helemaal invult en een korte beschrijving van jouw situatie noteert. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met jou of je ouders op ( tot 18 jaar overleggen we ook met je ouders). Als je in aanmerking komt voor het programma van Bridle Up Hope, overleggen we samen wanneer je kunt beginnen.

 

Bridle Up Hope is ontworpen voor meiden/jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar. Ons programma heet The 7 Habits voor ruiters. Dit driedelige programma bestaat uit:

    1. leren paardrijden en het verzorgen van paarden;
    2. lhet leren van levensvaardigheden door de paardrijlessen en het lezen van het boek. Dit programma is gebaseerd op het boek The 7 Habits voor tieners, geschreven door Sean Covey ( de vader van Rachel);
    3. vrijwilligerswerk doen op stal en anderen helpen.

 

Onze meiden hebben de mogelijkheid om op stal bij de Whinny- meiden te gaan, dit is onze Bridle Up Hope club, die één keer per maand bij elkaar komt. We doen leuke dingen met elkaar, we ontmoeten andere meiden en zijn bij elkaar te zijn om leuke activiteiten te doen. We organiseren clinics met verschillende onderwerpen en activiteiten!

 

Om je in te schrijven, moet je het aanmeldformulier invullen. Klik daarna op VERZENDEN.

Apply For Daughter to Become a Rider at Bridle Up Hope